Доставки се извършват само до адреси на територията на Р. България. Доставка извън страната е възможна само при заплащане с кредитна или дебитна карта и при предварително съгласувана цена на доставката. Доставката в страната на всички поръчки е 5.00 лв. с ДДС, с изключение на обемни и тежки стоки, за които ще бъдете уведомени допълнително от наш служител за стойността на доставката. Срокът за изпълнение на поръчките е 3 работни дни (освен в случаите, в които на страницата на самия продукт е посочен по-голям срок).

За поръчка на детско дървено легло цената за доставка е 20.00 лв. с ДДС, независимо от неговата цена, килограми и габарити.

Възможо е поръчката да бъде разцепена на 2 или повече доставки, ако поръчаните артикули не са налични в един и същ склад, но таксуването в случаите, в които се дължи цена за доставката, е само веднъж. Куриерската фирма, с която работим е СПИДИ (ако желаете артикулите да бъдат доставени до офис на куриер или Ваш личен адрес ). Ако желанието Ви е поръчката да бъде доставена с Еконт, цената на доставката е изцяло за ВАША сметка.