Доставки се извършват само до адреси на територията на Р. България. Доставка извън страната е възможна само при заплащане с кредитна или дебитна карта и при предварително съгласувана цена на доставката. Доставката в страната на поръчки над 100.00 лв. и общо тегло до 7 кг. е безплатна, а срокът за изпълнение на поръчките е 3 работни дни (освен в случаите, в които на страницата на самия продукт е посочен по-голям срок). Цената за доставка при обща сума на поръчката до 100.00 лв. и общо тегло до 7 кг. е 5 лв. с ДДС.

За поръчка на детско дървено легло цената за доставка е 10.00 лв., независимо от неговата цена, килограми и габарити.

За поръчка на детска количка или столче за кола цената за доставка е 5.00 лв., независимо от нейната цена, килограми и габарити.

За поръчка на продукти от категории люлки, пързалки, къщи, пясъчници, акумулаторни коли и мотори, цената за доставка е 5.00 лв.

За поръчка на продукти от категория колела, триколки и сгъваеми кошари цената за доставка е 5.00 лв.

Възможо е поръчката да бъде разцепена на 2 или повече доставки, ако поръчаните артикули не са налични в един и същ склад, но таксуването в случаите, в които се дължи цена за доставката, е само веднъж. Куриерските фирми, с които работим са СПИДИ (ако желаете артикулите да бъдат доставени до офис на куриер ) и РАПИДО (ако предпочитате да получите артикулите на удобен за Вас адрес, различен от офис на куриер)